A Covid-vakcina két új ritka és szörnyen fájdalmas mellékhatását igazolták


Két új, ám meglepően fájdalmas mellékhatását igazolták a koronavírus ellen fejlesztett oltásoknak. A ritka tüneteket nehéz összefüggésbe hozni a vakcinával, mert azok csak az oltás után, jóval később jelentkeznek, ám annál komolyabban kell venni őket.

A koronavírus elleni vakcinák emberéletek millióit mentették meg, így az előnyeik még mindig jóval meghaladják a kockázatokat, mégis, a készítményeknek több szövődményét is igazolták az elmúlt évek során. Nemrég például megírtuk, hogy Németországban több száz esetben elismerték a hatóságok, hogy az oltóanyagok maradandó károsodást okoztak a pácienseknél, éppen ezért nem szabad félvállról venni a különböző poszt– és hosszú Covid tüneteket.

Újabban a Global Vaccine Data Network kutatói ausztrál, dán, kanadai, francia, új-zélandi és skót betegeket vizsgáltak, mintegy 99 millió tanulmányt összegezve annak érdekében, hogy újabb információkat tárjanak fel a koronavírus elleni oltások hosszú távú hatásairól, főként az agy-, vér- vagy szívbetegség kialakulásának kockázatairól. A Moderna, a Pfizer, illetve az Astra Zeneca készítményeinek beadása után fellépő tünetek összehasonlítása során két újabb, kivételesen ritka, de fájdalmas mellékhatást sikerült igazolniuk.

Ezek az úgynevezett disszeminált encephalomyelitis, illetve a transzverzális myelitis, amelyek nagy fájdalommal járó agy- és gerincvelő-gyulladással járó betegségek.

FORRÁS: https://velvet.hu/perfekt/2024/02/23/covid-vakcina-uj-fajdalmas-mellekhatas/?fbclid=IwAR0vHk_-WJGVOyN7rK-TfvFuPPHdHHwWNX3Nh8S_T8oWLybpBfk223rN3CM

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.