Irán máris odaszólt Amerikának


Az Egyesült Államoknak távol kell maradnia az Irán és Izrael közötti jelenlegi konfliktustól! – intett Teherán ENSZ-missziója az X közösségi médiaplatformon szombat éjjel, hozzátéve, hogy „az ügy lezártnak tekinthető”.

Megerősítette, hogy Irán drónokkal indított katonai akciója „válasz a cionista rezsim agressziójára” a damaszkuszi nagykövetség helyiségei ellen.

Ha Izrael „újabb hibát követ el”, Irán válasza „sokkal szigorúbb lesz” -tették hozzá

A két héttel ezelőtti damaszkuszi csapásra válaszul Irán szombat éjszaka több tucat pilóta nélküli légi eszközt és rakétát indított Izrael ellen, a hírt az iráni Forradalmi Gárda és az izraeli hadsereg szóvivője is megerősítette. Az Egyesült Államok korábban óva intette Teheránt Izrael megtámadásától.

FORRÁS:https://infostart.hu/kulfold/2024/04/14/iran-maris-odaszolt-amerikanak?fbclid=IwAR1O6U9Me3uoJLraSefFwXvz8j2vlyi5Cq5RrFsQlsFWnSeX6nf5MSQIFV8_aem_Aft4ISTocn8AinsmruAUqWxph6vQSsbQoJcGBG5RerNdMGohXXZmuVcnYD4p4YrTudFq4kFVSfwhIN0DL-o0KsFf

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.