Irán megtámadta Izraelt


Több tucat drón indult el szombaton késő este Izrael irányába, közben az izraeli védelmi erők már azon dolgoznak, hogy minél előbb elfogják a célpontokat

Ez az első eset, amikor Irán közvetlenül saját területéről indított fegyveres konfliktust Izrael ellen. Irán ezzel beváltotta ígéretét, hogy megbünteti Izraelt az iráni nagykövetség szíriai konzuli épülete ellen e hónap elején elkövetett agresszióért.

Korábban már Joe Biden amerikai elnök is arra számított, hogy Irán megtámadja Izraelt. Úgy fogalmazott, hogy az offenzíva „előbb, mint később” fog bekövetkezni, de megjegyezte, hogy a titkos információkat nincs módjában megosztani.

Aztán Irán valóban megkezdte az Izrael elleni támadást, több tucat drónt indítottak, amelyek órákon belül a megtámadott ország területén lehetnek – írja a The Times of Israel.

Benjamin Netanjahu, Izrael miniszterelnöke azt nyilatkozta, hogy hazája készen áll az iráni támadásra. Immár több tucat repülőgép járőrözik az izraeli légtérben.

FORRÁS:https://www.magyarhirlap.hu/kronika/20240413-breking-iran-megtamadta-izraelt

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.