Orosz tisztviselők atomcsapással fenyegették Párizst, ha Macron katonákat küldene Ukrajnába


A NATO meghatározó tagállamai közül az USA, Németország, Olaszország és Spanyolország sem akar csapatokat küldeni Ukrajnába. Akik pedig mégis erről beszélnek, azok is csak inkább akkor vetnék be a katonáikat, ha a NATO-szövetségesek koalícióban lépnének fel.

A francia elnök arról beszélt február 26-án, hogy „nem kizárt” akár nyugati katonák bevetése sem Ukrajnában. Bár a kijelentését a NATO vezetői is elhamarkodottnak tartották, de arra feltétlen alkalmas volt, hogy idegességet váltson ki Oroszországban. Az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat igazgatója, Szergej Nariskin a napokban

elsődleges célpontnak minősítette azokat a francia katonákat, akik esetlegesen Ukrajna területére érkeznének.

TASZSZ orosz hírügynökség szerint Nariskin utalt a napóleoni hadjáratra is a fenyegetéskor: a francia katonákra szerinte ugyanaz a sors várna, mint akik elődeik közül „karddal érkeztek az orosz világ területére”.

Pjotr Tolsztoj, az orosz parlament alsóházának alelnöke szintén arról beszélt:

mindenkit megölnek az Ukrajna területére lépő francia katonák közül.

Márpedig Tolsztoj nemcsak jövőbeni bevetésekről beszélt a francia BFM TV-nek, utalt arra is, hogy információi szerint 13 ezer külföldi zsoldos harcol(t) Ukrajnában, közülük pedig 360 francia. A 360 zsoldos közül 147-et már meg is öltek az oroszok – tette hozzá az alsóházi alelnök.

Tolsztoj szerint

Oroszország fontolgatja a Párizs elleni atomcsapást is.

Mindez rémisztően hangzik akkor is, ha rendkívül valószerűtlen egyelőre. A francia fővárosban idén olimpiát rendeznek, nagyon nem veszi jól ki magát egy ilyen fenyegetőzés. A Newsweek szerint Vlagyimir Putyin már februárban azzal fenyegetőzött, hogy „Oroszország senkinek nem engedi meg, hogy beavatkozzon a belügyeibe” és országa „stratégiai nukleáris erői teljes készültségben állnak”.

FORRÁS: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orosz-tisztviselok-atomcsapassal-fenyegettek-parizst-ha-macron-katonakat-kuldene-ukrajnaba/?fbclid=IwAR1ZmTz8vgb3HxsF02sF2NildiOrjOPugKfvle0rxW9WgzFmFvHjzBJ3L7Q

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.