Joe Biden: Putyint meg kell állítani


Biden elnök „éles emlékeztetőnek” nevezte Oroszország legutóbbi rakétatámadását Ukrajna ellen, és sürgette a kongresszust, hogy hagyja jóvá a további támogatásokat.

Az amerikai elnök, Joe Biden „éles emlékeztetőnek” nevezte az Ukrajna elleni legutóbbi orosz rakétatámadást, amely szerinte Vlagyimir Putyin orosz elnök változatlan célját, Ukrajna megsemmisítését szolgálja. Biden a St. Croix-i nyaralásáról beszélve kiemelte az éjszakai támadás súlyosságát, amely 31 civil halálát és több mint 120 sérültet követelt Ukrajna-szerte, és a legnagyobb légitámadásnak minősítette azóta, hogy Oroszország 2022 februárjában megkezdte invázióját.

Biden hangsúlyozta, hogy Putyin szándéka Ukrajna megsemmisítésére és népének leigázására a közel két éve tartó pusztító háború után sem változott. Hangsúlyozta, hogy Putyint „meg kell állítani”. Az amerikai elnök szerint az Egyesült Államok és szövetségesei által biztosított légvédelmi rendszerek hatékonyak, ezek segítségével Ukrajna az Oroszország által indított rakéták és drónok közül sokat elfogott és megsemmisített.

A Fehér Ház figyelmeztetett, hogy a további előirányzat nélkül az év végére kimerül az Ukrajnának az orosz erők elleni harcra nyújtott amerikai támogatás. Oroszország inváziója óta a kongresszus több mint 110 milliárd dollárt hagyott jóvá Ukrajna számára, de nem hagyott jóvá semmilyen forrást azóta, hogy a republikánusok 2023 januárjában átvették a demokratáktól a képviselőház irányítását.

forrás: https://www.portfolio.hu/global/20231229/joe-biden-putyint-meg-kell-allitani-660187?fbclid=IwAR1XvvkESplaomC_PQMDfaPiPZ4coGL_LqR4VOmyS_AP-VSe2TF7I41iGO8

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.