Jöhet a fizetős Facebook, hirdetések nélkül


Igaznak bizonyultak a korábbi értesülések: Európában havi 10 euróba (~3820 forint) fog kerülni a Facebook november 6-án induló, fizetős, ezért cserébe hirdetésmentes verziója – írja a Meta sajtóközleménye alapján a 24.hu.

A lap beszámolója szerint a 10 euró csak akkor érvényes, ha a szolgáltatás böngészős verziójában fizetünk elő, ha ezt az Android vagy az iOS alkalmazásboltján keresztül letöltött applikációban tesszük meg, akkor már havi 13 eurót (~4970 forint) kell kicsengetni érte – a Mark Zuckerberg cége ugyanis ebben az esetben a felhasználókra hárítja az appáruházak 30 százalékos „adóját”.

A reklámmentes verzióra előfizetni természetesen nem kötelező, a Meta az Európai Uniós jogszabályoknak megfelelve kínálja ezt az opciót, és a cég a sajtóközleményében többször kiemeli, hogy a szolgáltatásai továbbra is ingyenesek maradnak azok számára, akik elfogadják a személyre szabott hirdetéseket (és természetesen a személyes adatainkat ingyen használhatja továbbra is a Meta – a szerk).

forrás: https://168.hu/tudas/johet-a-fizetos-facebook-hirdetesek-nelkul-269267

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.