Mekkora az esélye, hogy Oroszország megtámadja a németeket


Somkuti Bálint szerint súlyos következményei lettek annak az önfeladásig terjedő pacifizmusnak, ami eluralkodott az Unióban. Vajon ki fog meghalni az Európai Unióért? – tette fel a költői kérdést a katonai szakértő.

A német fegyveres erők fegyveres konfliktusra készülnek Oroszországgal szemben – legalábbis ez derül ki egy gyakorlatozási, hadgyakorlati forgatókönyvből, ami szerint már idén februárban sor kerülhet a NATO és Oroszország közötti eszkalációra – számolt be a Bild. A portál szerint létezik egy forgatókönyv,

amely lépésről lépésre, hónapról hónapra felvázolja, hogyan támadna Putyin, és hogyan kellene a NATO-nak védekeznie.

Ebben a Bundeswehr-forgatókönyvben az eszkaláció már néhány héten belül megkezdődik. A Bild által megszerzett titkos „forgatókönyv” 2024 februárjában kezdődne több százezer NATO-katona bevetésével, ami egy 2025 nyarán kitörő háborúban csúcsosodna ki. Az erős kijelentéseiről ismert észt miniszterelnök, Kaja Kallas merész jóslattal állt elő Európa katonai fenyegetettsége kapcsán. Véleménye szerint:

a kontinensnek három-öt éve van arra, hogy felkészüljön egy esetleges orosz katonai fenyegetésre az Észak-atlanti Szövetség keleti szárnyán.

forrás: https://mandiner.hu/kulfold/2024/01/szakertot-kerdeztunk-mekkora-az-eselye-hogy-oroszorszag-megtamadja-a-nemeteket?fbclid=IwAR17IUooxss1joHeO0wdjw9MUHafW-zWFzrGWDnDZi32syrEHYYDxFakMrc

Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594
Yahuah Útja Egyesület 1% adó
Adószám: 19140094-1-03
Technikai szám: 2594

Az oldal fenntartása rengeteg munkával, illetve költségekkel jár. Amennyiben szeretnél nekünk segíteni az igazság terjesztésében, Töltsd ki az űrlapot, majd a megadott email címre elküldjük a szükséges adatokat az utaláshoz. Köszönjük!

Ezen weboldal megtekintéséhez el kell fogadnod Szabályzatunkat. Ezen kívül az infobubble.hu sütiket használ a weboldal működtetése, elemzése, használatának megkönnyítése és a releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Az oldal meglátogatásához el kell fogadnod ezen sütik használatát is. Erről bővebb tájékoztatást az Adatkezelés menüben olvashatsz.